Thee Zusje Koffie & More Culemborg

Carlo en Marjo en hun team. Zij leggen de lat hoog. De passie die wij als team hebben voor thee,  koffie en alle dingen die erbij komen kijken is zeer groot. Wij hebben  service hoog in het vaandel, zowel in onze fysieke winkel als via onze webshop.

Onze winkel

Sins 2018 is Thee Zusje Koffie & More gevestigd in Culemborg. Wij hebben meer dan 150 soorten thee van diversen smaken en uit verschillende landen en blend die wij gedeeltelijk zelf maken. Ver in de omgeving weet men al ons te vinden voor de diversiteit van ons gevarieerde assortiment.

Vers gebrande koffieboon
Het assortiment koffie is zorgvuldig samengesteld voor diverse methodes, smaken en eisen van koffiezetten. We hebben onze private label koffieboon een brand-datum gegeven die wij niet ouder dan 6 weken na branding verkopen. Voor de Brarista een zeer belangrijk punt om een goed kop koffie kunnen zetten voor zoals espresso, slow koffie, percolator, Aeropers, franse koffie, filter koffie en vol-automaten. Wij kunnen ook uw koffie malen voor de verschillende zetmethodes.

Contact

Bezoek onze winkel

Zandstraat 4, Culemborg

Telefoonnummer

0344 769 000