Ingrediënten
- 2 theelepels (5 g) Matchapoeder 2 eetlepels (30 ml) heet water
½ kopje (100 ml) hete melk of kokosmelk of amandelmelk
1 theelepel suiker (of naar wens)
Bereidingswijze
- Zeef het Matchapoeder om klontjes te voorkomen.
- Meng het gezeefde Matchapoeder met de twee eetlepels heet water tot een pasta.
- Voeg vervolgens de hete melk toe. Goed roeren.
- Voeg naar wens suiker toe en geniet!
Matcha Latte
- 2 teaspoons (5g) of Matcha powder 2 tablespoons (30ml) of hot water
½2 cup (100ml) of hot milk of cocos milk of amandelmilk
I teaspoon of sugar (or as desired)
Directions
- Sift the Matcha powder to prevent lumps.
- Mix the sifted Matcha powder with the two tablespoons of hot water to create a paste.
- Next, add the hot milk . Stir well.
- Add sugar as desired and enjoy!