Ingrediënten

  • 2 theelepels (5 g) Matchapoeder 2 eetlepels (30 ml) heet water
    ½ kopje (100 ml) hete melk of kokosmelk of amandelmelk
    1 theelepel suiker (of naar wens)

Bereidingswijze

  1. Zeef het Matchapoeder om klontjes te voorkomen.
  2. Meng het gezeefde Matchapoeder met de twee eetlepels heet water tot een pasta.
  3. Voeg vervolgens de hete melk toe. Goed roeren.
  4. Voeg naar wens suiker toe en geniet!

Matcha Latte

  • 2 teaspoons (5g) of Matcha powder 2 tablespoons (30ml) of hot water
    ½2 cup (100ml) of hot milk of cocos milk of amandelmilk
    I teaspoon of sugar (or as desired)

Directions

  1. Sift the Matcha powder to prevent lumps.
  2. Mix the sifted Matcha powder with the two tablespoons of hot water to create a paste.
  3. Next, add the hot milk . Stir well.
  4. Add sugar as desired and enjoy!