Beschrijving
Sakura Tea Sweet kersen bloesem
Het hoofdingrediënt, de bloemblaadjes van de kersen bloesem,
wordt geoogst wanneer de kersenbomen bloeien, van midden tot laat in de lente.
Nadat de kelken zijn verwijderd, worden de bloemblaadjes ingelegd in pruimenazijn en suiker, waarna het product wordt gedroogd.
De gedroogde kersenbloesems worden vervolgens opgeslagen of verzegeld in theezakjes en verkocht.
Serveren
Er is een Japanse uitdrukking “ocha wo nigosu”. “ocha” staat voor thee, en “nigosu” betekent onduidelijk maken.
De term zelf zal dus letterlijk vertaald worden als “de thee troebel maken”.
De betekenis van deze uitdrukking is echter “ontwijkend”, “vaag” of “onduidelijk”.
Deze aanduiding is de reden waarom groene thee niet op bruiloften wordt geserveerd, maar “Sakura-yu” wordt wel geserveerd omdat het “begin” vertegenwoordigt, wat het meest geschikt is voor een bruiloft.
Direct van de Japanse thee boer Kyoto Obubu
De smaak bloemig, licht zoetig aroma.
Verpakt in Kraft zakjes van 5 gram lucht en vocht dicht.
Zoete Sakura Thee (met Suiker)
Je hebt nodig:
Gefilterd heet water (ongeveer 90 °C/195 °F)
2 Sakurabloesems (met suiker)
Neem een paar zoete Sakurabloesems en doe ze in een theekopje.
Voeg heet water toe (ongeveer 90 °C/195 °F).
Laat 30 seconden trekken.
smakelijk!
Sweet Sakura Tea (Sugared)
You will need
Filtered hot water (about 90°C/195°F)
2 Sakura blossoms (sugared)
Take several sweet Sakura blossoms and place them in a tea cup.
Add hot water (about 90°C/195°F).
Let steep 30 seconds.
Enjoy!
Kyoto Obubu
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.