Ingrediënten

1 blikje gezoete gecondenseerde melk (414 ml)

2 kopjes slagroom (473 ml)

2 eetlepels matchapoeder

Bereidingswijze

Meng het blikje gezoete gecondenseerde melk met de 2 kopjes slagroom.

Voeg het matchapoeder toe.

Klop/mix met een staafmixer of keukenmachine tot een romige massa.

Giet in een Tupperware-bakje en vries minimaal 6 uur in.

Eet smakelijk!

Matcha Ice Cream

Ingredients

1 can of sweetened condensed milk (14oz/414ml)

2 cups of heavy whipping cream (1 6oz/ 473ml)

2 tablespoons matcha powder

Directions

  1.   Combine the can of sweetened condensed milk and the 2 cups of heavy whipping cream.
  2.   Add the matcha powder.
  3.   Whip/mix with a handheld blender or kitchen blender until creamy.
  4.   Pour into a Tupperware container and freeze for at least 6 hours.
  5.   Enjoy!